En ledig fredag.

Här har jag tagit helg sedan igår eftermiddag, egentligen borde jag plugga lite till men jag känner att jag behöver en paus. Jag hoppas och tror att jag kan sitta någon välförtjänt timma och skriva lite i helgen, samt att sitta några minuter varje dag för att hålla igång räkningen inför den där förbannade tentan som måste klaras med 100% rätta svar.
 
Idag har jag och Hugo haft en hemmadag tillsammans, så himla mysigt att ha tid bara jag och han tillsammas. Han är en helt annan unge när han är ensam och jag tror helt enkelt inte förskola passar alla barn egentligen. Jag tror egentligen han är ett barn som hade mått bättre hos en dagmamma, men det är lite sent påtänkt nu ett år innan skolstart. Vi får helt enkelt kämpa på och jag är väldigt tacksam för alla nära och kära som hjälper till och hämtar honom tidigare, så han aldrig går mer än fem timmar om dagen.
Dags att hämta hem storasyster och sedan ge oss av till barnens ny favoritställe, en damm här omkring där det finns massor av ödlor, grodor och småfisk att fånga och kolla på. Önskar er alla en fin start på helgen!
 
Inte bara jag som slappar denna dagen..
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0