En sån lycka.

 
Vilken lycka att kunna ge barnen något de båda önskat sig under lång tid, ett par inlines var.
Jag brukar sällan köpa grejer till dom, förklarar att man kan önska sig och de brukar de oftast vara nöjda med och det är väldigt sällan vi går iväg och köper saker på detta viset. Då är det extra uppskattat när det väl händer och denna kille sken upp som en sol när han såg vad han fått och övade konstant i över en timma efter att han hade kommit hem. I morse vid sex så stod han med sina inlines i handen och frågade när han skulle få ut och åka igen, han blev väldigt besviken och ledsen när jag förklarade att han minsann fick vänta till i eftermiddag.
 
Dags att trycka alla bekymmer åt sedan en stund, vi har det tufft med Hugo just nu och man anstränger sig enda ut i fingertopparna för att få en förbättring men utan resllutat. Jag får försöka trycka det åt sidan en stund och påbörja mina studier lite här hemma, det är minst sagt tidskrävande med uppsatskrivande.
 
 

Kommentarer
Marie

Men oh så underbar present att få

Svar: Ja de är fint att kunna göra så ibland =)
Emmelie

2016-05-04 13:56:28
URL: http://sweetwords.se
ensekundtusentankar.blogg.se

Kämpar men med att Milo ska lära sig cykla!

Svar: Ja men sånt kommer ju olika fort, Hugo lärde sig utan stödhjul när han var tre, men det var tackvare att han haft den där balanscykeln innan. Och det faktum att ungen är helt orädd när han ramlar och slår sig.
Emmelie

2016-05-04 15:20:41
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
ensekundtusentankar.blogg.se

Milo är helt galen i vattnen. Kan dyka och hoppa i utan puffar.. Men då kontrollerar han hela sin kropp men att cykla finns det en massa annat kul att titta på ☺️

Svar: Ja du ser, sånt skiljer ju sig. Hugo kan inte simma tex, är dock också galen o orädd :P Cyklandet kommer ju tids nog, Hugo åker dessutom inte direkt på sina inlines utan stapplar fram :P
Emmelie

2016-05-05 08:26:18
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0