Detta är bland de värsta man kan behöva göra.

Godmorgon, åter igen vinterland och snön fortsätter falla.
Som jag sagt så va inte våren på väg, men de va skönt att få njuta av lite barmark och solsken.

Idag har jag en redovisning framför mig. De finns inget värre för mig, jag hatar att stå där framme och ha alla ögon på mig. Vi får se om jag ens klarar att utföra de.
De är konstigt för jag har inga problem med att prata i klassen, men just de där med redovisningar är jätte tufft för mig, allt låser sig och jag känner hur hjärtat skenar.
Men de är idag och imorgon kvar sen är de sportlov, och de är otroligt välbehövligt. Så ett sista race innan jag kan lägga skolböckerna på hyllan ett tag.

Ikväll är de dessutom spex på skolan. Alla lärarna har satt ihop en musikal där de driver med eleverna. Jag har fått hintar om att jag kommer komma med. Jätte skoj när dom driver med andra men inte lika skoj när man själv är inblandad och jag har en känsla av att de kommer ge fel bild av mig och min vän. Men men god mat och underhållning en torsdag är aldrig fel =)


Kommentarer
Thina

Lycka till! Jag vet, det är jobbigt sånt där.. Trots att jag hatar att stå framför en klass med redovisningar är jag van att stå på scen i teater- och sångsammanhang. Hoppas det gick bra iallafall! Ha en fin dag!

2011-02-10 12:45:33
URL: http://superthiniz.blogg.se/
monica

2011-02-10 19:59:15
URL: http://monicarydjer.blogg.se/
monica

Så otroligt vacker <3

2011-02-10 19:59:44
URL: http://monicarydjer.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0