En himla massa stress.

Jag luktar jordgubbe. Ja body shops lotion sitter faktiskt i riktigt länge efter man smörjt sig och gör även huden len. Undra varför jag inte smörjer in mig oftare? Jag menar de är inte direkt tidskrävande.
Känner mig iaf nöjd efter att jag grymt otaggad tog mig iväg till gymmet och gjorde de jag skulle. Men är i någon jäkla svacka just nu och tycker inte de är de minsta skoj.

Engelska artikeln är färdig och jag valde att skriva om midsommar. Helt otroligt vad man längtar till sommaren när man gått igenom och beskrivit hur en svensk midsommar går till. Jag vill ha vår NU NU NU för att sommaren ska vara ett steg närmre, men hey imorgon är de Mars - hur bra låter inte de då?
Lär få bo i skolböcker de senaste dagarna, för helt otroligt hur mycket man missar av att va hemma EN enda dag. Men men vad ska man göra när Ebba inte är kry? Gah stress är de jag känner inombords!

För att minnas och längta:



Kommentarer
Stina

ååhhh, vilka härliga sommarbilder!

hoppas ebba blir bättre snart, de e så synd om dom när de är så sjuka! när hugo va sjuk för 3 veckor sedan hade han äver 40 graders feber i 6 dagar!o hostade som en tok.. usch så ont det gör i hjärtat närman inte kan göra dem friska!

2011-02-28 20:51:52
URL: http://stinaohugo.blogg.se/
joss

söt tjej!

2011-02-28 23:03:31
URL: http://josefinemede.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0