En munter morgon.

Godmorgon mina kära läsare. (Hör ni i min ton att jag är på gott humör?)
Kan bero på att min tjej bestämde sig för att sova tills 07:20, detta innebär sovmorgon för min del! =) Känner att man har grymt mycket energi när man fått lite mer än en timmas mer sömn än vad man brukar.

Håller fortfarande mina tummar hårt att Ebbas förkyldning lägger sig så jag kan komma iväg till skolan imorgon, inte för att jag har något emot att va hemma men får ju panik över hur mycket man faktiskt missar på EN endaste dag.

Ska fortsätta kika runt bland alla era bloggar och sedan äta en lite senare frukost än vanligt. Men jag återkommer.. precis som alltid ;)

Hade förresten vart lite kul och veta lite om vilka mina läsare är, och kanske ha möjlighet att kika in på er blogg och fastna för just den.


Kommentarer
Linda-Blivande Mamma

Tack sötan för din gissning, roligt med allas gissningar=)

Ah gott för din med sovmorgon själv så var jag vääldigt trögstartad imorse o fastnade med en bok..hehe..men vila skall man såhär innan ju;)

2011-02-27 11:46:18
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Linda-Blivande Mamma

Ja han är för söt Greven vår;) Han är verkligen husets Greve,hehe..Nope inga känningar så jag kanske vågar bege mig till returstationen o slänga lite..=)

2011-02-27 13:03:15
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Bella

Vad härligt med en bra morgon i alla fall!

Alltid lika fin tös på dina bilder. Solstrålen själv :)



Kram

2011-02-27 15:19:18
URL: http://bbella.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0