Jag vill tycka om de!

Godermorgon!

Torsdagar är också en såndär lång och jäklig dag, men imorgon är de Fredag vilket betyder att veckan glidit fram i ett jäkla tempo trots allt, härligt inte sant?

Jag hoppas att tillsammans med Malin kunna ge mig ut och jogga i eftermiddag nu när vägarna har blivit isfria på sina ställen. Jag vill gilla att snöra på mig skorna och med musik i öronen sätta fart framåt. Men i ärlighetensnamn så finns de inget värre, springa liksom? Varför?

Ebba blir hämtad av sin stora idol idag. Hennes 15åriga moster. De ska vara här själva ett par timmar och busa innan jag kommer hem från skolan. Lite orolig blir man ju om hon kommer klara de men förhoppningsvis får Ebba inga utbrott och då kommer de garanterat gå vägen.
Att hon kan se upp så till henne, där är kul och se. Samtidigt som syrran är en expert på att lära Ebba sådant man INTE vill sina barn ska kunna med.. Ett litet syskonbeteende mellan de två =)



Kommentarer
Sanna

Tssss inte brukar jag ligga på marken, jag minns det mest som att du bara försvann rätt upp i skogen ;) hahah alingsås är la fan inte landet btw. Götttt ut och spring med er, nu när det går att göra det, hade jag dock inte vågat ännu, håller mig till löpbandet tills all snö är borta.

2011-02-03 12:24:23
URL: http://www.sannascloset.wordpress.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0