Schitzofreni eller något i den stilen?

Måndag och ny vecka men denna veckan blir som en lång helg eftersom de är sportlov. Helt underbart måste jag säga. Dessutom är jag inte lika trött som vanligt eftersom jag somnade gott på soffan redan innan nio igår kväll =)

Fiffi vår lilla katt går fortfarande omkring och morrar typ hela tiden. Det konstiga är att hon morrar,viftar arg på svansen samtidigt som hon går och stryker sig runt bena elller sitter i knät hos en, tror fan hon lider av lite schitzofreni, haha.

Jag vill ha planer för veckan, att sitta här och bara vänta på att något ska dyka upp och hända känns inte riktigt som min starka sida. Börjar faktiskt nästan redan bli rastlös, de va de där med att kunna slappa och ta de lugnt ja, inte min grej.


Kommentarer
stin

Hejsan! Hoppas de kommer funka med kissen!

En ljuvlig liten varelse, eller hur?

2011-02-14 07:53:50
Daniella - mamma till Nea

haha va ful den vaa ;)

2011-02-14 07:54:41
URL: http://dellisch.blogg.se/
Anonym

hon kommer att trivas gott hos er Du är är snäll som kunde tänka dig o ta hand om henne Hon är hur söt o go som helst men behöver nog lite tid bara:))) Kram på dig

2011-02-14 08:39:16
Linda-Blivande Mamma

Ja eller hur, bäst att passa på medans solen är framme så man kan knycka lite energi ifrån den...hm löper katter hon kanske har det på gång;)

2011-02-14 11:17:30
URL: http://hummingbird.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0