Vem vore jag utan henne?

Tisdag, veckans mest stressande dag enligt en undersökning man har gjort via aftonbladet. Så Tisdagar har jag svårt för, men efter denna dagen så brukar helgen komma ganska fort så de är väl bara att bita ihop inte sant?

Jag somnade som ett barn runt klockan nio på soffan igår, är så grymt kvällstrött så de finns inte! Visserligen inte de minsta konstigt eftersom jag alltid kliver upp innan klockan sex på morgonen. Men inte alltför trött, jag har fått de timmars sömn jag behöver så jag är nöjd.

-Min mamma, hör jag Ebba ropa ifrån sovrummet och så dykter hon upp med världens smile. Tänk om man själv vaknade så lycklig varje morgon och genast började berätta om saker o ting. Mammas lilla solstrålde, vad vore jag utan henne?


Kommentarer
matilda

Sjukt fin bild, och blogg!.



Har frågestund på bloggen idag och slutar klockan 3 idag. Har även en veckans blogg tävling så lämna gärna en fråga till frågestunden och en kommentar om att vilja bli veckans blogg..



KRAM

2011-02-22 09:54:01
URL: http://tildasjostrom.devote.se
Josefin -Happy Days- (tävling pågår)

Jag vet inte, men nog i från någon blomsterhandel... :-)



Nu ligger en tävling uppe, det var det som var på gång i bloggen. ;-)



Kramar, ha en fin dag!

2011-02-22 12:30:59
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Alex

Jag håller helt med dig Emmelie angående BB. Det är så konstigt folk med så man blir ju helt mållös. Kommer du ihåg när du och jag satt och hejade på någon snubbe som va med och när vi hojtade och va helt överlyckliga att Elita åkte ut. Hoppas allt är bra med dig! Många kramar

2011-02-22 12:58:14
URL: http://dubbeldiagnos.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0