Efter två månader är det dags!

Efter mer än 2 månaders sommarlov så ska Ebba tillbaka till dagis idag. Hon har de senaste två veckorna börjar undra när hon ska dit igen men annars har hon nog tyckt det vart riktigt skönt med långt lov. Jag därimot känner mig lite nervös hur det ska funka då det är just de tider jag lämnar som Hugo brukar sova sina stunder per dag.
Tre timmar om dagen kan kännas lite stressigt, blir bara hem och laga mat innan man ska tillbaka och hämta igen.
Men men fint att hon får gå o va bland vänner lite o slippa morsan och brorsan.
 
Igår tog jag en promenad runt sjön här i stan. Så jäkla fint att gå där runt så det är inte klokt. Johan fick äran att ha Hugo. Ja han har inte haft honom nånting själv än och han behöver "öva" så får väl se till att smita iväg mer ofta. Mest för ammningen och även för att han är så himla mammig nu så han kan skrika helt hysteriskt när jag bara går ner till tvättstugan.
Övning ger färdighet kanske?
Känns som alla har den möjligheten att lämna småttingar hit o dit utan jag. Fast iofs är jag inte heller bekväm att vara utan honom heller. Korta stunder 1-2 timmar lite då o då hade nog vart nyttigt.
Hur har ni gjort/gör med småbarn och att lämna bort?
 
 

Kommentarer
Maria - mamma till Liam ☆

kan förstå att hon haft det bra samtidigt som hon längtar efter sina vänner :)

sv; ja han älskar att klappa händerna :)

2012-08-20 07:55:25
URL: http://fashionstars.blogg.se
Paula

Men kära nån...om pojken e 9månader så är det verkligen på tiden att både han och pappan vänjer sig vid varandra! Tycker det e synd att ni inte gjort det tidigare...låt han skrika då, om ni hela tiden avbryter när han skriker så e klart att han vänjer sig vid dig! Snacka om att barnen styr er! Tvärtom ska det vara! Men lycka till!

2012-08-20 08:13:54
Stina

Hugo lämnade ja aldrig bort (till barnvakt) men jag kunde med gott samvete gå iväg en sväng lr kväll om han va med pappan. Dock hände det inte ofta eftersom ja inte kunde andas utan honom. Emilia däremot är det annorlunda med.. PablO tar minst lika mycket ansvar och vi delar på allt. Dock tar ja i princip alla nätter men får i gengäld ofta sovmorgon!! Det underlättar att jag inte ammar. Att det är så med Emilia är nog för att jag inte kunde röra mig första dygnen och sedan blev så sjuk.. Vi va tvugna helt enkelt o de e ja lite glad för idag..

2012-08-20 11:15:28
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
Emma

Hej nu vill jag verkligen inte kritisera, vill bara förstå hur ni tänker kring detta med att en pappa inte är ensam med ert barn! Jag tycker nämligen att anknytningen är viktig för barnet att få med både mamman & pappan, hur tänker ni? Kan man ge din son på flaska ibland så du får komma iväg & pappan får ha ert barn själva? Snälla skriv om detta för det är så intressant att få andras tankar kring detta :) Kram

2012-08-20 13:04:19
LIIV - vanlig men unik

Sv: Haha nej ibland kan det vara väldigt rörigt i H&M-butiker. Men tycker oftast det är när de rear ut allting. Då är allting slängt hit och dit. Sen beror det väl säkert på vilka som jobbar där och hur mycket dem bryr sig ;)

2012-08-20 14:10:36
URL: http://liivahliin.blogg.se
Yohannas.se

Jag har inte riktig koll på hur stor han är? Men om du helammar är det ju svårt, jag var helt låst i 9mån då jag helammade vår dotter. Pumpade inte en enda gång för att låta sambon kunna ha henne längre faktiskt.. Men jag vande mig ju vid att "sitta ihop" med henne. Men däremot fick han ju ta henne jättegärna å gå ut och sådär, men inte åka iväg för långt för jag ville verkligen inte att hon skulle hamna i tokhunger och de vara för långt ifrån mig. Nu däremot får sambon GÄRNA ta lillen när han gråter och sådär, de går ofta ut när han skriker och går en sväng. Men han är ju späd och ammas ju jätteofta, så det blir ju inte flera timmar precis.. Men när jag bara delammar sen, så kan man ju öka - då kan han ju ge något mål som inte är amningen..

2012-08-20 15:10:27
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0