Frustrationen hjälper knappast.

Uppe långt innan tuppen denna morgon. Vad kan jag göra mer än att gilla läget? Att bli frustrerad ja visst, men det funkar ju inte ändå.
Man tycker efter 8,5 månader av kass sömn så borde det snart vända åt det bättre hållet, men inte här inte utan den senaste veckan har det blivit värre och värre.
Rutiner har vi noga med sovtider och mattider dagtid och han får massage o bokläsning innan läggdags. Numera äter han riktigt mat (även om man får lura i honom och de är små mängder).
Jag ammar alltså bara som mellanmål dagtid och nattetid.
Han somnar fint i sin säng och sover tre timmar, sedan är det bara närhet via ammningen som hjälper. Har de senaste börjat att amma sittande och lägga ner honom igen i sin säng, går inte så bra för han vaknar lika ofta som annars.
Men som de senaste ALLTID runt 01 så har han börjat ha svårt att somna djupt, vrider och vänder och verkar inte veta vart han ska ta vägen, så var det till 03:30 inatt och man fick bara korta stunder med sömn innan han återigen vaknade.
Klockan fem vägrade han sova mer, helt kört.
 
Men som sagt vad kan man göra mer än att gilla läget och hoppas på en bra dag? Startar den med tända ljus och försöker mysa till det medan barnbogrammet redan går varmt trots att klockan bara är 06:21.
 
- Godmorgon min vän.
 

Kommentarer
Anna

Kan inte vara så att han behöver lite mer
Mat en Bröstmjölk?!

2012-08-02 07:59:37
Hanna

Vad jobbigt. Hoppas att det vänder snart. :-)

2012-08-02 08:31:47
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Lisa

Tack :) det är så spännande!!

2012-08-02 09:51:53
URL: http://Lisajadeholt.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0