Lång och himla regnig dag.

 
Det har ösregnat hela dagen och det här är vad vi har gjort. Bygga koja är uppskattat men inte lika uppskattat när lillebror kommer och "drar ner gardinerna" Haha Hugo vill ju vara o göra precis det Ebba gör såklart men hon tröttnar på lite att han ständigt ska ha just de sakerna hon leker med. Måste ändå säga att det gått så himla smärtfritt med avundsjuka o syskonbråk än.
Tre år mellan barnen har vart perfekt. Förstår att det säkert kommer komma stunder av bråk längre fram men det var just spädbarnstiden som jag oroade mig för från början.
 
Längsta dagen har det vart iaf, hemma från dagis idag med då Ebba har fått röda prickar. Bett, vattkoppor eller vad de än kan vara så tar vi de säkra för de osäkra o är hemma.
På ett sätt hade de vart skönt att ha den barnsjukdomen överstökad, samtidigt som jag tycker Hugo är lite väl liten för att eventuellt smittas. Nåväl, imorgon lär vi se om de blivit fler.
 
Godnatt på er och tack för tipsen om baket, får se vad jag gör =)
 

Kommentarer
♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Hej! Du ville ha lite baktips såg jag! Här kommer några favoriter: http://bambi.alltforforaldrar.se/2012/june/peanut-butter-swirl-brownies-med-fudge-glaze.html

http://bambi.alltforforaldrar.se/2012/august/daimkladdkaka.html

http://bambi.alltforforaldrar.se/2010/august/the-ultimate-fikabrod-kardemummakaka.html

Lycka till!

2012-08-23 20:49:56
URL: http://bambi.blogg.se
Stina

Jo, ja pluggar.. Gjorde de hela våren när Milli föddes så de va lite hektiskt. Jag Har tagit ut fp under sommaren men börjar med CSN nu igen. Det funkar med distans för mig, tog ett tag att komma in i de o vissa dagar får ja inget gjort, vissa dagar går de hur bra som helst. Vi är ju i Karlstad ibland o då passar ja på att njuta av "lugnet" (medans andra tycker att de e hur mycket som helst då), o att sova en hel natt känns otroligt lyxigt :) det är underbart att ha så mycket tid med barnen och kunna styra mina tider själv..

2012-08-23 21:37:32
URL: http://Stinaohugo.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0