Lite framtids drömmar.

Godmorgon.
 
Kaffet smakar verkligen extra gott denna morgonen. Ebba fick nämligen ett utbrott inatt, låg och gallskrek och sparkade i sisådär 15 minuter. Hon är vaken men vägrar säga varför hon är arg. Resultatet efter detta underbara lilla senario var en lillebror som självklart vaknade och låg pigg och svår och somna om i en timma.
 
Jag fick en fråga igår som jag tänkte svara på:
 
Efter att ha läst din blogg känns det som ni behöver ett hus på landet ;) Kan du inte skriva lite om framtidsdrömmar & planer? Som hus, jobb osv, vore intressant! :)
 

Ett hus på landet hör till mina drömmar, vill ha möjligheten att kunna öppna dörren och inte behöva oroa mig för att bilar ska komma. Ha en helt egen liten trädgård och möjligheten till många djur, kanske en häst?
(har ju vart en hästtjej och haft egen i många år)
Körkort, verkligen. Men vi börjar med att en av oss har det! Johan har ju fått alla papper han behöver för att få övningsköra med sin pappa så vi får passa på när de är på besök ifrån Borlänge.
Arbete, vet faktiskt inte! Har länge vart inne på socionom, vill arbeta med människor på något vis. Barnmorska på förlossningen hör också till en av tankarna.
Sen vill jag ha minst ett barn till med =) Ja vi är fyra syskon så 3-4 barn vill jag ha också. Dock inte förens Hugo är i Ebbas ålder då tre år var "perfekta" åldern att ha mellan syskonen. Förståelse och hjälpsamhet från storastyster.
 
Sådär, hoppas ni känner att ni känner mig lite bättre nu :)
 
 
 
 

Kommentarer
Amse

Har för mig att jag vaknade och hade sånt när jag var lite efter vad mamma berättat, och känner igen det också. Har för mig att det var så att det började i drömmen och att jag sedan var lika pissed när jag vaknade och vägrade alltid säga varför. Har också för mig att mamma kollade det med min doktor or whatever. och att det är vanligt hos barn som är ganska tidigt utvecklade, men ja. Det var ju sisådär 23 år sen också :P

2012-08-16 18:01:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0