Måndag och Johan är tillbaka på jobbet.

Första morgonen då Johan är tillbaka på jobbet efter en veckas semester.
Sitter med största koppen kaffe och en spinnande kattunge i knät och slappar medan Hugo sover sin första gång för dagen. En aning tröttare än vanligt eftersom Hugo vaknade av Ebba inatt och var pigg mellan 02:30-03:30, en hemsk timma att vara vaken på och väldigt frustrerande.
 
Ska försöka oss på en lite längre promenad med hundarna nu på morgonen och gå till något ställe där de kan få springa av sig. Skönt att ha de gjort så man slipper ha dåligt samvete om de får va själva en stund på eftermiddagen medan vi brukar vara iväg på annat
.
Dags införskaffa sig nytt batteri till stegräknaren med så man kan använda den flitigt. Läste att medel för var en svensk gick varje dag var ynka 4800steg. Rekomendationen är ju 10 000 steg per dag och de tycker jag man uppnår utan någon vidare ansträngning. Konstigt att folk inte rör sig mer? kanske iofs hade rört mig mindre med om jag hade haft körkort och bil. Tur i oturen man inte har de!
Nystart med maten, eller ja ett försök att tänka lite mer på vad man stoppar i sig. Nu när jag ammar mycket mindre så är de lätt att öka i vikt igen, och de vill jag ju inte! - Peppa mig!
 
Godmorgon föressten!
 
Lille Texas kollade handbollen igår , får väl gratulera till ett silver!

Kommentarer
Sofie

Förstår dig helt, vi var också vakna den tiden natt! Oj 4800 steg var inte det mycket, men jag undrar allt hur många steg jag går! Säkert mindre än vad jag tror och hoppas! Här ska de också bli lite ändring på matvanorna, så klart du klarar av det! Gäller bara att få in någon ba rytm och låta sig vara lite onyttig ibland! Heja heja!

2012-08-13 17:21:26
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0