Något jag gjort för att slippa stress.

Godmorgon, bättre natt!
Lilleman sov enda tills två i sin säng (med två ammningar innan men ändå det har aldrig hänt förut) Sen fortsatte i natten i samma gamla vanliga mönster , men jag känner mig iaf mycket mer utsövd och det är det som räknas!
 
Barnkanalen står på, Ebba sitter gott instoppad i en filt och Hugo försöker redan riva hela inredningen med sina korta armar som når ALLT. Ja jag ser på mina barn och känner mig förjäkla tacksam, jag undrar vart jag hade vart idag utan dom? Livet innan dom bjöd ju på en heldel om man säger så, jag ångrar ändå ingenting för det har format mig till den jag är idag.
 
Måste berätta, vet ni vad jag gjort?
Anlitat ett städföretag som ska komma hit två gånger i månaden och städa här hemma. Ja syrran som nyss fick jobb tpå ett och övertalade mig testa. För jag tjatar ju alltid om att jag aldrig hinner med än det där vardagliga såsom dammsugnign, diskning och plock av leksaker. Nu slipper jag känna stress inför allt det andra.
500 kr för fyra i månaden kan det nog vara värt, och om det inte känns bra så är det ju bara att avsluta. De där gjorde jag för min skull, ja för att slippa stressen o känslan av att jag aldrig hinner få det riktigt rent.
 
Nu ska här fortsättas mysas med barnen!
 
 
 

Kommentarer
Stina

Dedär har ja funderat på sååå många gånger. Men de finns inga direkt billiga firmor i Uddevalla...
Tycker iallafall du gör helt rätt, (även om ja kan tänka mig vilka kommentarer du kommer få..?) och önskar ja kunde göra detsamma... Ja skulle vilja en gång i veckan, men de skulle ja aldrig någonsin ha råd me (inte förrens ett och ett halvt år iallafall..)

2012-08-29 09:42:39
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
Anonym

Helrätt, jag unnar mig detsamma! 500kr/gång efter RUT-avdraget, vi har var tredje vecka.. Investering i själen!

2012-08-31 23:53:05
URL: http://maiplu.se
Anna

Men vad underbart!!! Jag har lovat mig själv att vi ska ha någon form av städhjälp när vi båda jobbar igen. Nu när jag är hemma så prioriterar jag att lägga pengarna på annat. Men sen så!

2012-09-01 21:41:04
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0