Sandigt värre.

 
Hugo har börjat uppskatta det här med att utforska lekplatsen nu, men hur kommer det sig att ALLA ungar nästan ska envisas med att sanda ner sig så? Sand överallt här hemma =)
Blir dagligen ett besök på någon lekplats, enda sättet att komma hemmifrån, promenera hundar och få alla nöjda och glada en stund på samma gång.
Många gånger tycker jag iofs att Ebba uppskattar skogen eller annat bättre.  Att gå till en stor gräsmatta i Nolhaga och sätta sig med fika är minst lika uppskattat här.
 
Väldigt trött mamma idag, försöker desperat få Hugo sluta amma (eller ja använda mig som napp för han äter inte) nattetid. Han har skrikit helt jäkla hysteriskt och jag känner bara att jag inte orkar ta tag i det just nu. Nattammningen är okej, men att agera napp HELA natten går jag inte med på.
 
Mer kaffe så blir det människa av mig med, godmorgon fina du!

Kommentarer
sofie

haha japp sand och stenar överallt blir det dagligen här hemma! Men men då får ju sig damsugaren lite motion med! Nej förstår dig helt, man vill inte fungera som någon sorts levande napp, samtidigt är det ju så lätt att skjuta på det till nästa natt. ja iallafall för mig, då vi nu jobbar på att få lillebror att sova i sin säng och inte bredvid mig!

2012-08-21 13:23:57
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Cissi - mamma till Emma och gravid med smurfen

Ja, här får vi också med oss hela sandlådan in varje dag! ;)

2012-08-21 20:26:23
URL: http://nastanperfekt.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0