Tisdag, full rulle direkt.

Morgonen startar som vanligt tidigt här med alla djuren och barnen. Herregud vi har ett litet mini zoo med två katter och två hundar ju. Iofs är det mest kattungen som man märker av eftersom han är mer vild än tam under morgontimmarna och om kvällarna.
 
Igår tog vi lite av våra undanlagda pengar och bokade en resa till Danmark - Fredrikshamn och badhotellet The reef. Ska bli skoj att komma iväg ett dygn. Ebba pratar redan om de, man ser hur det lyser i hennes ögon när hon berättar om allt hon ska göra. Jag stressar såklart redan över allt som ska packas och att vi ska hinna med båten (men sån är jag ju jämt när vi ska någonstans) Och huuuur ska det gå o sova borta en natt i ett litet hotellrum med barnen? Haha jag ser alltid de värsta som kan hända och stressar upp mig för allt.
 
Nu ska jag fortsätta i mitt kaos här hemma med kaffekoppen i högerhanden, en bebis på höften och en Ebba springande i hasorna som frågar när maten är klar, för att inte tala om alla djur man snubblar på - mammaliv var det va? ;)
Fortsätt gärna lämna kommentarer om förra inlägget som fick mycket respons, gärna på nya med såklart =)
 
- Godmorgon!
 
 

Kommentarer
Maria - mamma till Liam ☆

åh vad god frukost :)

2012-08-07 10:47:29
URL: http://fashionstars.blogg.se
Yohannas.se

hahaha... ja livet i ett nötskal... Tänk en dag när du står där och djuren sover - barnen är ute och leker eller iväg på något och din man inte heller är hemma... Tystnad... haha.. då kommer du känna; "vad ska jag NU göra?" man är lite martyr som mamma ;)

2012-08-07 11:42:56
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
emma

vet du va! Tycker ditt liv låter som den underbara dröm jag vill ha! Försöker bli gravid nu & hoppas jag blir det snart! Längtar efter barn så himla mycket!!!

2012-08-07 15:40:57


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0