Trött morsa.


 
Seriöst denna katt har de mest udda sovstilar. Bedårande söt och minst lika jobbig imellanåt när han har sina ryck och tillsammans med resten av djuren springer över golven här hemma.
 
Lär somna i liknande ställning inom snar framtid, är tröttare än vanligt efter nattens försök till att minska/sluta amma.
Idag har jag inte ammat alls, (ni kan ju tänka er smärtan just nu)
Helt plötsligt inser jag hur stor han börjar bli min grabb, men hur länge jag ammar är bara upp till mig och jag ber folk som har åsikter kring detta hålla det för sig själva! För ammningen är för honom trygghet, inte mat längre. Jag har väldigt svårt att neka honom den tryggheten på en gång, suksesivt(stavning?) får vi sluta.
Nu har jag iaf börjat (vad jag tror kommer bli långa) resa att sluta amma helt!

Kommentarer
Syster!

du får pumpa lite om du har ont.. bara såpass lite så spänningarna släpper.. det fick jag göra när Nea helt plötsligt slutade ta bröstet.. men om du vill hålla igång mjökproduktionen får du pumpa lite mer.. men jag ville ju sluta producera mjölk men slippa spänningarna å smärtan.. dörför fick jag pumpa så lite jag bara kunde..

2012-08-21 21:31:40
La Candida

Så var det för Lea med, amningen allt: trygghet, mat och hon kunde inte somna utan den. För Leon var jag bara mjölktank och då gick det att sluta över en natt liksom men inte med lillsyrran. Ta det i den takt :)

(och snygg design du fått upp skulle jag säga med! Jag ligger lite efter med kommenterandet mitt i semestern ;)

2012-08-22 11:50:05
URL: http://vimorina.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0