Första december.

Första december, året är snart slut och jag sitter här och undrar vart tusan tiden tagit vägen som vanligt. Jag förstår verkligen inte hur det är möjligt att tiden börjar ticka så mycket fortare när man får barn? Och när andra barnet kommer så går tiden helt plötsligt ÄNNU fortare?
Hela Sverige verkar ha fått snö, tillochmed bara nån mil utanför Alingsås är det snö men här är det fortfarande bart på backen tyvärr. Längtar efter lite snö och samtidigt lite mer ljus, men snart så kommer den nog även hit.
 
Gårdagens eftermiddag blev riktigt lyckad ändå. Besökte lekrummet och träffade vänner och avslutade med en smått hysterisk fika (som vanligt när vi fikar tillsammans med alla fyra barn) Barnen leker, skriker efter mer och kan inte sitta stilla. Så en fika bara hon och jag är bestämt nån gång i framtiden ;)
Kvällen avslutades med att Ebba byggde koja i vardagsrummet, och oj så nöjd lillebror var att krypa in och ut och gång på gång riva ner det Ebba varsamt byggt upp. Härligt att de faktiskt kan leka lite tillsammans redan.
 
Hoppas på en fin dag med lite julpyssel =)
 
Haha Hugo hittade en penna, därav svarta tungan..

Kommentarer
Mamman till L & L

Vill också ha snö! Ni har i alla fall bättre odds än här längst nere i söder, här får man slask i bästa fall :(

Svar: Ja ibalnd har vi tur, fast ofttast är det faktiskt detsamma här - slask :(
Emmelie

2012-12-01 13:36:16
URL: http://vimorina.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0