Nej inte nu igen!

Godmorgon,
Ebba vaknade igår kväll runt 22 tiden och var ledsen. Ont i halsen och ont i magen och kunde därefter knappt somna om så hon fick komma ner i soffan.
Resten av natten har hon fortsatt hosta och hosta och gjorde morgon 05:30 med feber. Jag känner bara att när tusan är det nog?
Vi som alltid brukar vara friska har de senaste två månaderna haft sjukdommar som avlöser varandra och vad kan de bero på?
Bara vi är firska till julafton och helst till imorgon redan eftersom en tågresa på minst fem timmar väntar.
 
Får ta en hemmadag idag helt enkelt. Johan skulle till Allum tillsammans med tusentals andra shoppande människor. Undra vad vi ska sysselsätta oss med här hemma?
Städning och kanske lite bak av bröd står på schemat.  Sen har vi två hundar som är rejält smutsiga och jag tror att mamma som ska ha dom över jul vore tacksam om de var rena och fina tills dess ;)
 

Kommentarer
Linda-Mamma till Alfred

Hm ja och då läste du att dom är VÄLDIGT stora i storlekarna, då menar jag väldigt det är därför han har haft den sålänge. Och läser du din fråga en gång till själv så var den lite märklig precis som du trodde Alfred var väldigt liten för sin ålder och det är han inte. Men jag kanske missuppfattade,hehe.
Om man läst inlägget så behöver man inte påpeka ngt sådant =( Så lite upprörd blev jag!

2012-12-22 11:05:52
URL: http://hummingbird.blogg.se
michaela- med syskon i magen ♥

stackars, stackars liten. hoppas verkligen ni får vara friska till jul!

2012-12-22 17:43:32
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0