Och så var de vardag igen.

Godmorgon vardag.
 
Nu är allt som vanligt igen. Johan är på jobbet och jag sitter i soffan tillsammans med Hugo och alla djur och kikar på barnkanalen medan Ebba sover. Natten hemma har vart betydligt bättre än i Borlänge, fortfarande mindre sömn men det har ju med hans jobbiga hosta att göra.
 
Idag hoppas jag att min syster och systerdotter kommer hit och umgås lite, var riktigt längesedan vi träffades och kusinerna leker så bra tillsammans.
Undra om man ska våga sig ut på rean? Barnen är i stooort behov av kläder då de plötsligt ska bli nya storlekar för dom bägge två. Ja Ebba har haft 104 i mer än ett år men nu börjar de bli precis att de kläderna passar. Så med andra ord behövs typ ny gaderob i stolek 110 och 86.
Ett besök på Maxi måste göras med, efter att ha vart borta några dagar är det tomt här hemma i skafferi och kylskåp, dessutom ska ju det firas jul här hemma på lördag och sedan har vi nyår med kommande trerätters framför oss.
 
Hoppas du får en fin dag!
Och kom igen, lite väl dåligt med kommentarer under jul? Visa ni finns här, alltid roligt =)
 

Kommentarer
Hanna Karlsson

Kul med shopping!

2012-12-27 08:32:15
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
sofie

åh ja är skyldig! inte sutigt framför datorn på nästan en vecka! Men nu är jag tillbaks! ja här håller vi också på att införskaffa oss två nya garderober....så det gäller ju att hitta lite kläder som inte är allt för dyra iallafall! kom ni iväg på rean?!

Svar: Så blir de i juletider tyvärr :P Fast vi kom inte iväg dessvärre, idag kanske =)
Emmelie

2012-12-27 21:45:30
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0