Hugo bortskämd? Nej inte ett dugg.

 
Ja va skönt o läsa denna artikel. Jag har det tänket fullt ut, att låta barnen skrika sig till sömns vill jag bara inte utsätta dom för (o inte mig själv heller)
Jag som har en som sover så dåligt o har testat det mesta måste nog säga att de som ger mig mest sömn är att lyfta upp honom till mig efter att han sovit ett par timmar i sin säng o vaknar oroligt och har svårt att somna om. Att sedan då låta han snutta osv, att ge han den närhet och det han behöver. Ja det ger mig och han mest sömn. Jag är väl medveten om att han "inte behöver äta " nattetid längre, men ger det han lugnet o somna om så är det okej med mig.
Ja han är sju månader och jag vet att han tids nog kommer sluta äta under natten och tids nog även sova längre stunder i egen säng.
Försöker njuta av min bebis så länge det går och försöker även få så mycket sömn som möjligt av vår lilla sömnstrejkare.
 
Så länge man gör det som känns rätt för just dig och så länge man inte klankar ner på de som gör annorlunda så gör man rätt anser jag.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0