Att lära sig.

Godmorgon kalla höstdag!
Frost ute i gräset och bilarna har ett vitt täcke över fönstrerna, ja nu är verkkligen riktiga kalla årstiderna på väg hitåt. Ebba tjatar om snön och jag förstår att hon längtar, även om jag inte är någon vintermänniska så har jag ju mycket hellre snö än slask.
 
Jag måste nu lära mig använda min kamera riktigt. Har under dessa år jag haft den bara fotat med typ aouto eller liknande. Jag vill så gärna lära mig fota manuellt men hur tusan gör man? De är ju en hel djungel att försöka lära sig.
Bilderna blir ju såååå mycket finare och ser mer verklighetstrogna ut.
Bilderna från gårdagens muffinsbak är ju taget manuellt, och jag testade lite idag med men utan något vidare bra resultat.
De här är de två bästa, hur gör man liksom för att  bilderna inte ska bli suddiga? Barn är ju liksom aldrig helt stilla..
 

Kommentarer
La Candida

Jag har försökt fota manuellt. Man jag pallar inte, det går ju inte att ta ögonblicksbilder på barnen om man ska hålla på och grejja med skärpa och sånt :/

2012-10-10 22:25:08
URL: http://vimorina.blogg.se
maria

Testa att öka på ISO-talet!

Svar: Haha de är så illa att ja inte vet vad de är! Jag har alltså bara haft den har systemkameran i typ tre år :P Vet hur man ändrar ljuset manuellt, men de är de enda :P
Emmelie

2012-10-10 23:06:47
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0