En lugnt start på dagen? Knappast här hemma.

 
Har ni en såndär lugnt start med tända ljust på morgonen? Ni vet när man får sitta i lugn och ro och äta sin frukost och prata om dagen typ?
Här existerar inga sådanna månar. Nepp här har ni ett smakprov på hur det oftast ser ut. Hugo skriker hysteriskt efter mer gröt om jag mot förmodan inte matar tillräckligt fort och mellan varven försöker hinna äta lite själv med. När han sedan ätit upp ja då skriker han ännu mer för då vill han smaka på Ebbas macka också, tur att syrran är snäll och mindre matglad så hon mer än gärna delar med sig småbitar till brorsan.
 
Viktuppföljning idag på BVC idag eftersom han inte ökat tillräckligt de senaste månaderna, men ärligttalat jag är inte orolig. Hugo vägde sist nästan 10kg och okej att han inte ökar så snabbt i vikt längre, men han kan ju inte fortsätta med det jämt och dessutom är ungen aktiv som bara den.
Blir spännande och se vad det numera lilla matvraket väger idag, tänk som han vägrade äta enda tills 8-9 månaders ålder..
 

Kommentarer
Yohannas.se

Oj vägrade äta? Men vad gjorde ni dårå? Amningen "bara" eller? SKÖNT han är matvrak nu istället. Å 10kg låter ju inte som det är nån kris direkt? Vår dotter vägde 10kg vid 1 år och hon var en riktig michelin, men hon var iofs ganska kort - 74cm. Hoppas det går toppen på BVC!!

Svar: Han var ju 4490g och 53cm lång vid födseln, så han har ju alltid vart mkt större än de flesta. Men nu är han liksom mer som sina i sin ålder och de skiljer inte mkt. Hugo är inte alls liten, utan sådär bebisrund som dom ska vara =) Nu hade han gått upp och växt på lägnden så det såg bättre ut i diagrammet ;) Ja han ammades bara fram tills dess, försökte dagligen med mat osv men utan framgång ..
Emmelie

2012-10-16 10:12:11
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Jättebra ju!! Skönt det vänt åt rätt håll nu, jag tror de växer i faser, brukar sällan vara någon fara ju :)

2012-10-16 20:21:28
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Maria

Hahaa vi brukar faktiskt ha sådär lungt på morgonen :) men det är lite mer kaos under andra tidpunkter på dagen.....

2012-10-16 21:13:49
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0