En mindre bra natt..

Om gårdagens natt gick bra så gick denna återigen lite sämre igen. Han sov i sin säng med endast ett uppvak till 23:30, då fick han välling och kom upp till mig. Framåt halvtre inatt så började han tjorva och vred och vände på sig samtidigt som han skrek. Så ja resten av natten blev orolig, men jag hoppas på denna natten igen.
 
Ikväll hoppas jag komma iväg lite själv när barnen somnat, ja för det är nämligen shopping kvällstid här i Alingsås idag. Just nu har vi ju delar av staden upplyst med "Ljus i Alingsås" och därför har vi de lilla köpcentret öppet till 21 ikväll och  även massa andra händelser där just denna kväll.
Förra året gick jag där höggravid, svullen och allmänt trött på alla människor. Detta året har jag ju lite bättre förutsättningar för att kunna tycka det är riktigt mysigt så nu hoppas jag på att hitta sällskap till kvällen med.
 
Igår visade sig solen, så vi spenderade eftermiddagen på lekplatsen. Första gången för Hugo i sin nya overall och jag tycker den var såå fin på honom, inte sant? :)

Kommentarer
Yohannas.se

Hääääärligt!! Hoppas på en riktigt härlig shoppingkväll!!!

2012-10-25 14:37:40
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
sofie

så fin han är i sin overall! så kul och skönt att få komma iväg en stund själv, perfekt ju när affärerna har öppet lite längre!

2012-10-25 17:15:41
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0