Ångest inför framtiden.

Dags att bestämma sig och bli konsikvent igen.
Byxorna börjar sitta lite väl tight och jag har säkerligen gått upp ett par kilo under de senaste månaderna av slarv.
Jag ringde till viktväktarna och fick mina points ändrade, numera ska jag alltså leva på nästan de halva dagliga intaget mot vad jag är van vid. Ja jag förstår ärligtalat inte hur det ska gå, för att gå omkring och vara hunrig är det värsta jag vet.
Lika bra att sätta igång innan man sakta men säkert har gått upp allt man innan gått ner.
 
Annars sitter jag med lite ångest.. Hugo kom inte in på Ebbas förskola och jag vill verkligen inte ha dom åtskilda. Jag tycker dessutom han är för liten för att börja dagis redan i december.
Ringt och kollat och inser att vårdnadsbidraget kommer gynna ekonmin bättre än akassans lägsta nivå som jag tydligen hade vart berättigads.
Vårdnadsbidraget hade ju vart perfekt för då hade jag sluppit skola in Hugo redan. Jobba får man ju göra samtidigt bara jag inte utnyttjar barnomsorgen.
Problemet är att Johan tror inte han hade klarat ha Hugo själv, men han MÅSTE lära sig!
 
 
Hösten är verkligen här, det kändes på vår promenad hem från kalaset idag...
 

Kommentarer
Yohannas.se

Är det inte lättare att röra dig mer? Kosten är oftast myyyycket svårare att vara sådär strikt med tycker jag iaf... :/

2012-09-26 21:18:39
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Emma

Varför tror du inte Johan klarar ha er son? Är det enligt honom eller dig? Han är ju pappan, han bor med er, han känner sin son, han måste klara det! tycker absolut du ska ta vårdnadsbidrag & sen kräva mer jämställdhet av di kille annars går du ju under till slut! Förstår inte hur du orkar! Lycka till många kramar

Svar: Jag tror att Johan klarar det, om han bara lär känna Hugo lite bättre. De är alltså han som inte tror han hade klarat av de..
Emmelie

2012-09-27 08:43:56
Frida

Hoppas det går fint med viktnedgången. Själv känner jag att det hamnar långt ner på priolistan just nu så jag skiter i det. Men det känns inte jättebra av och till. MEn det kommer dagar när det kommer högt upp på priolistan och jag orkar.

Ang att Johan ska ha Hugo själv. Klart han kan det! Kommer han bara in i det så ordnar det sig säkerligen. Låter i mina öron som om vårdnadsbidraget skulle kunna vara nåt för dig, i väntan på att Hugo får plats på samma dagis. Men hur funkar det med Ebbas plats då? Blir hon kvar på dagis 15 timmar? Eller måste hon vara hemma då med?

2012-09-27 09:23:21
URL: http://elskebarn.blogg.se
Emma

Har kommenterat här men min kommentarer verkar försvinna hos dig?

2012-09-27 17:09:09


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0