Barnfri ett par timmar på lördag.

 
På lördag ska jag få lite egentid.
När tusan hände de sist? Jag har bokat in en turridning på islandshästar här utanför stan och det ska bli SÅ skoj att testa. Hästtjej som jag är så har jag alltid velat testa rida islänningar men aldrig fått tummen ur och bokat in mig på något liknande. Men nu så, två timmar på lördag blir det på hästryggen.
Så ser fram både för själva ridningen men även för lite barnfri tid ;)
 

Kommentarer
Frida

Kul med lite ridning och utan-barn-tid! Hoppas du får en bra häst och inte nån som bara går in i rumpan på den framför. Har varit på Island och red där på en tur och jag fick en häst som de sa var lite busig. Jag och syster fick rida längst bak för att kunna reglera farten lite själva. Tyvärr gick min häst in i arslet på den framför så det blev en skritttur där jag kunde blunda och släppa både skänklar och händer. Lite tråkigt. Hur mycket jag än jobbade med sits, röst och typ allt annat så stretade hästen emot för att gå kloss mot den framför. Annars är det rätt kul att rida islänning!

2012-09-25 21:25:12
URL: http://elskebarn.blogg.se
Sanna

Blev det östad eller det andra? Hahah ja du, hoppas det blir lite fart i ritten, för annars är det inge roligt att rida islänning ska jag säga :P

Svar: Blev öjared =) Hoppas på lite faart!
Emmelie

2012-09-27 17:35:39


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0