Det måste ju va bättre med hemlagat.

Regn, rusk och typiskt höstväder!
Börjar dagen med att tända ljusen ihopp om att bli på lite bättre humör. Men känner redan rastlösheten komma krypandes i kroppen, vad tusan ska man hitta på under dagen om vädret fortsätter?
Promenad till bibloteket skulle nog kunna uppskattas av Ebba, men att ha Hugo sittandes i knät o läsa? Nja han är en aning vildare än så ;)
 
Finns säkert massa saker jag borde ta tag i. Barnmaten börjar ta slut, så skulle behöva laga ett par rätter till Hugo.
Jag är övertygad om att hemlagad mat måste vara bättre för de små. Ja även om man läst att barnmatsburkarna skulle vara minst lika bra. Men hur skulle det kunna vara lika bra? Nej burkarna är kanon och ha med sig när man inte är hemma, men hemma kör vi hemlagat. Inte bara bra utan även bra mycket billigare än burkarna.
Hur gör ni?
 

Kommentarer
Anonym

Varöfr skulle exempelvis BVC säga att hemlagat och burkarna är lika bra om det Inte är så? Visst att det är billigare att göra egen mat.. Men att det ska vara sämre med näring? (eller hur menar du?) nä, jag litar på min BVC sköterska som säger att det är bra båda delarna.
Ha en fin dag i regnet :)!

Svar: Min BVC sköterska har ju sagt att de är bra med hemlagat, eller iaf en kombination av det med brukar.. Menar inte att de är sämre näring, men på något vis så måste ju hemlagat o "färskt" vara bättre? Jag tycker dessutom det är kul att göra egen mat. Men har man inte tiden eller lusten så tror jag ändå burkarna är BRA. Men ställer man hemlagat o burkmat så väljer jag de hemlagade för de känns bäst för mig.
Emmelie

2012-09-04 08:02:49
La Candida

Alltså det kanske är samma näring i, men burkarna innehåller ju en massa tillsatser och konserveringsmedel också. Sen smakar de ju knappt nåt heller. Har aldrig lyckats få i min barn burkmat, inte ens de med frukt i.

2012-09-04 21:37:39
URL: http://vimorina.blogg.se
sofie

Nej hemlagat mat måste ju vara ett snäpp bättre, utan allt för mycket konserveringsmedel och annat! och så smakar det ju hundra gånger bättre!

2012-09-05 13:45:29
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0