Fina färger men deprimerande.

Härliga höstfärger jag fått inte sant?
Att hitta dessa färggladda löv just nu känns dock inte okej, jag är liksom inte redo för hösten och dess mörker på långa vägar. Ja hösten gör mig alltid aningens deprimerad även om jag försöker tänka på de mysiga med den.
 
Har hunnit med en heldel idag, och bra är väl det för att sitta och bara vara hemma är ju inte min meldodi alls, är alldeles för social för det.
Har fått äran att gosa en snabbis med en liten fyra kg stor bebis, man glömmer så fort hur små de faktiskt är från början (Haha ja eller Hugo var ju aldrig så liten 4490g och 53cm vid födseln).
 

Dags att duka fram för kvällsmaten, och när tusan ska jag finna motivationen att verkligen bli striktare med maten igen?
Är alldeles för lat, antagligen eftersom jag varken går ner eller upp utan står stilla på mina kilon. Men måste tänka mig för, känner att snart kommer det annars bara säga poff så har man gått upp allt man kämpat för att gå ner.
 
Färdig filosiferat för denna kväll ;)

Kommentarer
Michan

Jag tycker också att det känns lite depprimerande att hösten redan är här men det är väl för att vi aldrig fick nån riktig sommar, jag har iallafall inte hunnit tröttna på mina sommarkläder än : )

2012-09-05 11:15:46
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0