Lite tisdagsångest.

Godmorgon!
Tisdagar är enligt någon undersökning jag läste om för något år sedan den dag då flest människor känner sig stressade, jag förstår dom. Då är veckan igång och det är långt till helg, tur man är mammaledig och inte känner av sånt där, även om jag uppskattar helgerna mycket med eftersom vi är två hemma då.
 
På tal om mammaledig, inser att mina dagar snart är slut och jag får ångest. Ska jag behöva lämna min lilla pojke och gå iväg? Tur i oturen att jag studerade innan Hugo så jag kommer vara arbetssökande. Allra helst hade jag vart hemma 1,5 år med honom och sedan skolat in på dagis. Ska kolla upp detta med vårdnadsbidrag istället för dagis och se om man kan få något timarbete. (Vårdnadsbidrag innebär ju man får pengar för att vara hemma om man inte använder sig av förskoleverksamheten, och man får samtidigt jobba)
 
Dags att plocka fram frukost och starta dagen, hoppas ni får en fin dag och stressa inte ;)
 
Texas har verkligen blivit stor, och nog blir han kvar.. Kolla bara kärleken mellan Ebba och honom, och nu ligger de här och myser i soffan.



Kommentarer
Stina

Ja förstår dig. 1 år tycker ja e ungt för att vara borta hela dagarna! Jag trodde du bara tog uppehåll i pluggandet?
Vad jobbar Johan med förresten? Han har ju så väldigt lÅnga dagar (tro mig, ja vet hur det känns att va själv så mycket)..

Vårdnadsbidraget tycker ja e en perfekt lösning! Tur vi bor i Sverige :)

2012-09-18 13:24:37
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Tiden går verkligen fort när man är hemma med de små liven ;)

2012-09-18 14:04:18
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Stina

Ja du. Distans är det bästa ja gjort! Ja styr mestadels tiden själv, och jag har massa tid med barnen. Tyvärr blir de inte mycket gjort med Emilia hemma eftersom hon vägrar sova några längre stunder, men P e ju pappaledig 50% så ja försöker jobba ifatt de dagar han e hemma.. Dock ligger ja lite efter men de ordnar sig! Det känns otroligt lyxigt att han e hemma och tar så mycket ansvar han med. Vi delar verkligen på de (lr aa, 70/30 iallafall). Med Hugo va ja i princip helt själv fram tills,, ja, fram tills nu typ...

2012-09-18 19:57:20
URL: http://Stinaohugo.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0