Storasyster som hållt oss mer vakna.

Andra koppen kaffe är på väg att bli uppdrucken och jag sitter och tar morgonens första paus för några få minuter medan Hugo sover.
Älskar dessa små stunder, även om de bara rör sig om sisådär fem minuter några gånger om dagen så ger det mig en chans att hämta andan lite.
 
Inatt är det Ebba som levt rövare! Hon har vaknat fler gånger än Hugo och haft ont i magen, ont i halsen och sedan även suttit helt klarvaken och pratat om att det finns monter på hennes rum. Johan sa att hon tydligen var varm inatt och funderade seriöst om om hon hade hallucinationer av febern eftersom hon var så medveten.
Struntar i dagis idag iallafall, tror inte hon orkar med tempot riktigt efter att ha sovit så dåligt.
 
Ikväll satsar vi på att springa en runda. Jag är inte taggad för femöre men tur jag har en kompis som kan ge mig en spark därbak ;)
 
Ps: Sofie du som alltid kommenterar så flitigt på min blogg, jag kan aldrig kommentera på din! Får bara felmeddelande! Så himla tråkigt att inte kunna lämna någon respons tillbaka.

Kommentarer
Sofie

Ja ibland behöver man inte långa stunder för sig själv, bara 2minuter här, en dusch eller att bara stirra ut i luften en stund! Genast så får man ny energi till ens busfrön!
Om dejter mig du menar så får jag dina kommentarer, iallafall några!
Hoppas ni får sova bättre insatta, kram

2012-09-13 22:15:46
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0