Uppe i tid.

Gårdagen var verkligen ingen bra dag, men idag är jag förhoppningsvis tillbaka med nya krafter.
Sedan 05:45 har vi legat och dratt oss i sängen. Jag hörde tydligt hur regnet smattrade mot takfönstret och hur det ven i vindarna utanför, att kliva upp ur varma sängen kändes helt enkelt inte alls som någon bra ide.  Försökte underhålla Ebba och Hugo genom olika tittut lekar men gav efter cirka 30 minuter upp, dags att kliva upp. Morgonkaffet i högsta hugg, Ebba framför barnpogram och Hugo lekandes på golvet trots att klockan inte är mer än 06:40.
 
Igår var det 10-månaders kontroll för lillen.
Han klarade alla dirverse grejer och fick en okej stämpel i rumpan. Dock var dom inte nöjda med att han endast gått upp 100 gram på mer än två månader, så en extra vägning är inbokad. Jag är inte orolig, han är så otroligt aktiv den grabben så det är nog därför han inte går upp så fort.
Det var en annan BVCsköterska än min egen och jag fick inga råd om sömnen utan ett "det är bara att gilla läget"
Blev otroligt paff att hon ens uttalade sig så.
Jag har nu genom en kompis fått kontakt med en kiropraktor som arbetar med spädbarn, väntar på ett samtal från henne idag.  Hon trodde nämligen hon kunde hjälpa mig få ordning på Hugos sömnproblem och veta vad som kunde orsaka det. Blir spännande och prata med henne, för av vanliga sjukvården får jag ju ingen hjälp.
 

Kommentarer
Yohannas.se

Jag undrar verkligen vad hon var för filur?! Hans vikt är ju kanooooonbra, sådär mkt vägde min dotter vid 1 år (och var 74cm lång) och hon var en riktig michelin! Så det kan verkligen inte vara nåt att oroa sig för?! Huvudsaken han växer brukar man ju säga?! Han är ju en långstång, så det är väl toppen :) Å sen att bara uttrycka sig så till föräldrar som har det tufft med nätterna är rent av hjärtlöst enligt mig - jag tycker du ska prova AKUUNKTUR för den lille!!! Kanske har han nattskräck - eller ont - eller är orolig? Har han fått sova hos dej nåt? Sover han bra på dagen?

2012-09-20 14:07:26
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Jasmina

Vad stor din tjej har blivit :D

Läste din blogg för längesedan. Nu när jag hittade tillaka såg jag att ni fått en pojke också. Grattis! :)

2012-09-20 19:26:35
URL: http://www.jasminabrundin.blogg.se
Sandra på Ön

Morgonpigga barn. Vill inte uttala mig så mycket om barns sömn, då jag inte läst här så länge. Vi hade mer jobbiga än lätta nätter hela första året. När det ena slutade började andra saker. Tyvärr sover vi fortfarande sällan hela nätter. Det är alltid något. Vi fick inte heller så bra bemötande just om sömnen på BVC, läste Anna Wahlgrens bok, Sova hela natten. Men kom aldrig till att testa det. Hoppas att ni får någon hjälp. Sömnbrist är hemskt. Kram

2012-09-20 20:04:27
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0