Vilken dag vi hade!

Måndag ännu en gång!
 
Vilken dag vi hade igår, de där lek och buslandet är ju jättestort! Jag hade bestämt träff med ett par novembermammor, ja vi har nämligen en grupp på facebook där vi följts åt med de små barnen. Jätteskoj att träffa två av dom på riktigt.
Så vi mammor satt i babyhörnan medan bebisarna kröp omkring och utforskade allt som fanns att utforska, och till Hugos stora glädje fick han för första gången besöka ett bollhav (han är galen i bollar)
 
Ebba och Johan lekte och tror hela familjen är nöjda med dagen. Avslutade sedan vår tur i Göteborg med att titta omkring i affärerna i nordstan. Dock inte lika populärt och Ebba var trött i benen efter all lek så hon ville inte gå, men det är förståligt eftersom hon härjade omkring som baraden i nästan tre timmar.
Inom snar framtid ska jag kräva en egen shoppingrunda utan barn, att sätta sig på ett fik och bara vara utan att behöva stressa vidare.
Haha, små önskningar man har.
 
Hugo, Ally och Siri
 

Kommentarer
Paula

det var supertrevligt! tyckte btw att bilderna blev fina - speciellt den du skickade till mig, den svartvita :) mkt tjusig, tyckte sambon med :) hoppas du kan shoppa i lugn och ro snart!

2012-09-24 10:07:46
sofie

Vilken rolig dag ni verkar ha haft! så kul att ni har följts åt på fejjan och extra kul sen när man träffas i verkligheten, just när man har jämnåriga barn har man ju alltid så mycket att prata om! haha ja en shoppingrunda på egenhand tycker jag verkligen du ska kräva!!

2012-09-24 11:06:43
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0