En chock!

Idag var det dags att premiär-träna på de nya stället, det gick bra och vi två mammor kämpade på väl tycker jag.
Har vart och sagt upp mig på mitt tidgare gym eftersom avståndet gör att jag aldrig kommer dit, så nu lutar det åt att börja på ett nytt ställe och på så sätt få träningskompisar och därmed mer motivation. Och det är något som behövs nu vill jag lova, jag fick en chock när jag ställde mig på vågen och inser hur många kilo den klättrat uppåt sedan i sommras! Man skäms när man inser hur mycket man bortprioriterat sig själv, ja för att man helt enkelt inte har tid att träna och inte heller tid att laga någon extra mat till mig som är vegitarian, så istället för att äta middag med dom andra så har jag tagit mackor för att mätta magen.
Jag måste få ordning på både kost och träning igen, men jag tänker börja lugnt med att äta varierat och regelbundet och försöka hålla mig till bra kolhydrater och inga mängder. Någon diet tänker jag inte köra, bara sunt förnuft och endast godsaker en gång i veckan.
 
Fler som startar om? Så kan vi peppa varandra att lyckas?
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

Jadu jag vill verkligen komma igång nu också. mår så mycket bättre när jag äter sunt(sund grund och en del "syndande" då och då förstås haha) och rör på mig. just n är det dåligt med det mesta..december är verkligen en katastrofmånad när det kommer till sådant ;)härligt att du kom iväg och tränade heja dig!

Svar: Ja visst gör man det, man märker ju att man blir piggare och har mer ork ett tag efter att man kommit igång med hälsotänket. de är just de första veckorna innan det blivit en rutin som jag tycker är hemskt jobbiga. Hela hösten har varit katastrofal för mig :(
Emmelie

2013-12-28 20:13:38
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Anki

Vad byte du till?:) jag är helt klart på !

Svar: Nu har jag visserligen inte bytt än men det lutar åt Nordic Wellnes eftersom flest personer tränar är. De jag tycker va negativt va att jag tycker inte de har varit speciellt trevliga alls i recptionen de gånger jag va där. Tycker att man ska vara trevlig när man har ett sådant arbete, extra trevlig då om jag kommer som kund och säger att jag funderar på och bli medlem. Inga papper på medlemsinformation kunde de ge osv osv..
Emmelie

2013-12-28 21:52:51
URL: http://mammamumin.blogg.se
Yohannas.se

Heja dej med träningen !!!!!!!!!!!

Svar: Ja jag hoppas att byte av gym och därmed mer träningskompisar ger mig kicken att starta. Blev så ledsen när jag vägde mig :( Men jag har verkligien minimalt med tid med fulltidsstudier och en sambo som inte är hemma förens sju på kvällarna.
Emmelie

2013-12-28 22:33:59
URL: http://yohannas.se
Mammalola

Jag vill också bli vegetarian! Så även om jag inte planerar någon viktresa i nuläget så skulle tips på enkla vegetariska rätter vara väldigt uppskattat !

Svar: Oj, svårt =) Haha, jag har varit vegitarian sen jag var femton typ alltså 12(!) år. Men jag äter vanlig mat, gör bara med vegitariska alternativ till mig istället :)
Emmelie

2013-12-28 22:50:33
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se
Amanda

Det där såg verkligen fantastiskt gott ut! Mums!:-)
Kram

2013-12-29 11:37:13
URL: http://aochmflyttarin.se
Yohannas.se

Nej fyy det är inte lätt. Men kanske kan du ha studiepaus mitt på dagen och träna hemma? Finns massa bra appar som man kan träna med en stund :) Idag körde vi nån halvtimme hemma med barn klättrandes och så ibland, men vi gjorde iaf nåt.. soffat oss i över en vecka nu och kropparna börjar säga ifrån!

Svar: Tyvärr inte eftersom jag studerar i skolan och inte hemmifrån ;) Du är duktig och kör på"
Emmelie

2013-12-29 22:11:40
URL: http://yohannas.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0