En nyårsafton i lugnets tecken.

 
Såhär tänkte vi spendera vår nyårsafton, med hemmagjod pizza, lit lösgodis och hyr-film.
Tycker att just denna dag kan bli aningen hypad och oftast är ganska övrskattad, så vi gör den lite extra mysig med lite vardagslyx istället.
Barnen fick rucka på rutinerna om dom ville och vara vakna längre, men Hugo var supertrött och somnade i vanlig ordning vid sjutiden. Ebba börjar hon med nu att fråga om det kanske är okej att vara vaken hur länge man vill en annan dag istället för idag? Haha kvällströtta är dom allt mina ungar.
Vet inte hur ni andra gör, men vi kommer inte heller detta året väcka dom vid tolvslaget för att se raketerna. Hade Ebba bett mig väcka henne så okej, men att hålla uppe små barn bara för att känns mest egoistiskt. Iofs smäller inte vi ändå, vi har ju hundar och tycker inte om att se dom nervösa för en sån sak.
 
Vill önska alla mina vänner ett gott nytt år, ta hand om varandra ikväll <3
 
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

det låter verkligen som att ni hade ett mysigt nyårsfirande. godisskålen ser ju helt underbar ut hihi ;)

gott nytt år vännen!

Svar: Ja vi hade som en vanlig kväll med lite extra mys bara :) Ebba vaknade vid tolv och fick komma upp och kolla på raketer med johan :)
Emmelie

2014-01-01 07:38:11
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
AnnasViktiga

Vi firar sedan ett par år tillsammans med två andra familjer. Det är lugnt och avslappnat. Vi har inte varit kvar över tolvslaget de senaste 5 åren utan åker hem när barnen inte orkar vara vakna längre. I år somnade Malva i bilen så vi bar in henne. Felix däremot var vaken även över tolvslaget och fick kika på fyrverkerier genom fönstret. Vi smäller inget själva av hänsyn till både djur och människor. Hoppas ni alla får ett fantastiskt 2014!

2014-01-02 21:41:09
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0