Glad för flytten.

Snart lunchdags och jag passar på och kika in här medan lilleman sover.
Snart bär det av för en heldag arbete på julmarknaden, lär bli stressigt men säkerligen mysigt på samma gång.
 
Jag är så otroligt glad att jag vågade ta steget i sommras och söka denna lägenhet och ha turen att få den. Jag var skeptisk till att det låg "långt" ifrån stan om jämför med hur vi hade det förut när vi bodde mitt i smeten. Visst det är ca 2,5km in till centrum och konstant uppförsbacke på hemvägen, men det går massor av bussar och vi har skogen ett stenkast hemifrån.
Vi har grannar några hus bortåt som har barn i samma åldrar och Ebba stormtrivs med att ha kompisar som kommer springade hit och att likaså själv få komma hemifrån själv och leka ibland.
Nu hoppas jag verkligen att jag får fler vänner som flyttar till omrdået här, det är nämligen en exakt likadan radhuslägenhet ledig och jag håller tummarna att någon av de jag känner får den.
 
Älskade Ebba, en flytt var nog helt rätt för dig.
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

åh. det låter verkligen som att ni hittat rätt. glad för er skull ♥

Svar: Ja alltså vi kommer trivas här kanon när allt är på plats sedan <3
Emmelie

2013-12-07 15:20:53
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Mamman till L & L

Vad skönt att det blev bra! Jag funderar också mycket på flytt, inget som kommer bli av inom det närmsta året dock, men har nojjat så över att jag skulle rycka upp barnen. Fast oftast kanske barn lättare kommer in i en förändring än vad man själv gör och att man oroar sig för mycket?

Svar: Alltså nu flyttade ju vi inom stan, de går kvar på samma förskola osv. Men visst, det blir ju säkerligen en omställning för dom ändå att få ett nytt hem osv. Har varit VÄLDIGT mkt bråk de senaste här hemma mellan dom, vet inte om det har med flytten och göra eller om det bara hade skett ändå..
Emmelie

2013-12-07 21:55:07
URL: http://vimorina.blogg.se
Stina

Samma här! Dock gick de vääääldigt fort, kollade på söndagen, fick den på tisdagen, skrev kontrakt på söndagen efter, flyttade in nästa lördag (nu i helgen alltså).
Det, C-uppsats, två jobb, två barn och en katt har nog tatt kål på mig tror ja..... Tips på hur du får ihop allt????

Svar: Grattis till nya stället ❤️ ja alltså får man ihop allt? Jag känner att jag stressar halvt ihjäl mig nu med skolarbeten, födelsedagar, kalas och jul + barn , djur och hem. Haha jag är liksom inte det minsta stresstålig heller egentligen! Men det där med att umgås med vänner har jag på riktigt inte hunnit med sedan i somras, känner mig som världens mest osociala människa för tillfället :/
Emmelie

2013-12-09 08:50:20
sofie

Vad skönt att det blev så rätt och att ni tog steget! hon är ju bara så söt!

2013-12-09 21:57:56
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0