Pirat-kalas.

Då var det färdig kalasat för denna helg och det är en trött mamma som sitter här i soffan denna kvälll.
Att ha barnkalas är ganska uttröttande vill jag lova, även om jag är väldigt tacksam att vi valde att hyra en gympasal och att barnen på så vis kunde härja runt lite som dom ville och göra hinderbanan istället för att jag hemma skulle behövt arrangera mängder med lekar.
Tyvärr var det några som blev sjuka och två stycken som inte ens hörde av sig och sa de inte skulle komma, besvikelse från Ebba som väntat och hoppats på att få alla sina vänner där.
Johan hade ansträngt sig som ett as för att få till tårtan, riktig färgklick blev det i vilket fall som helst och det finns en hel del över för er som är fika-sugna ;)
 
Och hedersgästen i egen hög person <3 (sorry för dålig bildkvalite)
 
 
 

Kommentarer
Viola

Wow ! Vilken fin tårta Johan gjort, värsta konditorn. Va skönt att kalaset gick bra, jag tänkte på er! Ebba va ju jättefin som Pirat. Dåligt att inte höra av sig om man blivit bjuden, hör liksom till vett och etikett. Tänk Ebba 5 år, stora tjejen. Hoppas vi kan ses i lekrummet ngn gång innan jul, vore kul. Sista dagen för terminen är lör 28 dec som också är min 36 års dag. Ha det gott' God jul p gott nytt år! Kram Viola

2013-12-15 23:39:30
sofie

Sötaste Piraten!!

2013-12-16 22:24:49
URL: http://blomstertappan.blogg.se
LINNÉA- MAMMA TILL EBBA & BEBIS I MAGEN♥

Åhh =/
Denna Emelie hade tyvärr bara ett m och ingen blogg*¨

Hälsningar Linnea

2013-12-17 00:04:49
URL: http://linneagranstrom.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0