Stressigt.

Två nyvakna som kollar på babblarna, älskar de fina pyamasarna från polarn, såååå mjuka!
 
Herregud idag är det bråttom, barnen sov till halvsju!
Jag ställer aldrig något alarm eftersom de vanligtvis vaknar någon gång mellan 5-6, idag blir det stressigt som bara den med andra ord. Jag fungerar verkligen inte med stress, det börjar snurra i huvudet och jag blir helt knäpp av sådant. Därför är jag alltid ute i väldigt god tid för att slippa detta fenomen.
 
Önskar er en fin onsdag, dags att stressa på barnen kläderna.
 

Kommentarer
Sandra

Minns du hur ni började införa rutiner för sömn osv? Igår fick Wilhelm några skedar gröt (för fyra mån. babyn) och han sov som en stock och mycket längre tid. Hur har ni gjort?

Svar: Rutiner med sömn försökte vi med ganska tidigt eftersom båda mina barn har vart sådanna som inte direkt sover nattetid. Jag tänkte att har jag rutiner att följa något dagligen så kanske det underlättar för nattan? Så började säkert med sådant lite smått vid två månadr tror jag. Mat började jag med smakisar vid fyra månader, haha men mina barn fattade aldrig riktigt grejen och började inte gilla det ordentligt förens 8-10 månader (om man bortser från frukt och senare även välling) Skönt om han sover, kanske behöver han lite extra innan han lägger sig för att inte vakna och vara hungrig?
Emmelie

2013-12-04 10:19:08
URL: http://libelli.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0