Fullmåne inatt.

 
Igår när jag satt och gosade med Tilda så kände jag något hårt under hennes haka, en liten knöl liknande vårta som satt där. Livrädd för vad det eventuellt kunde vara, så idag ringde jag vetrinären och har en tid på fredag klockan tio, hon har ju vart vid min sida i 8 år och jag vill ha kvar henne många, många år till.
 
Annars har natten inte bjudit på mycket sömn alls, fullmåne innebär alltid lite mindre sömn här hemma. Jag vet inte om det är de Hugo känt av eller om det är något med kopporna som gör han känner sig konstig i kroppen. Himlans tur att solen skiner idag, blir det bara lite varmare så ska vi va ute och tanka massor av energi från klarblå himmel och sol!
 
Så nu får ni vara snälla att hålla tummarna både för att Hugo får det lindrigt med kopporna men även för att Tildas knöl ska vara ofarlig!

Kommentarer
sofie

Då håller vi tummarna och tårna att knölen inte är farlig och att Hugo snart är prickfri igen!
nja de första låtarna satt hon stilla och tittade på, men sen började det krypa i kroppen. Så då gick vi ut och tittade på allt som fanns utanför en stund och sen så gick vi lite imellan! Så jag tyckte nog det var roligare att vara på melodifestivalen än hon tror jag allt!

2013-02-26 11:00:25
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Så trist! Hoppas att det blir en mild variant, här är vi äntligen krya igen nu och det var inte en dag försent eftersom att hon ju var SÅ pigg och klättrade på väggarna här hemma :P

2013-02-26 13:02:31
URL: http://madeleines.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0