Husdrömmar.

Godmorgon, redan torsdag! Skönt när man tycker veckan gått fort och inser att snart är det dags för helg igen. Och denna helgen ska jag dessutom äntligen till frisören! Jag har sagt sedan jul att jag ska använda mig lite av julklappspengarna för att kapa av en bit och nu när vi har det lite dåligt ställt så hade jag tänkt strunta i det men Johan påminde mig igår. Man måste faktiskt ibland få unna sig själv något och det händer inte ofta för mig.
 
Annars går jag i hustankar..
Hyresvärden var här igår och berättad att huset var kryssat och det visste la jag egentligen men att få det så svart på vitt satte igång tankarna. Vart ska vi bo? När kommer detta rivas? Och hur tusan ska vi ha råd med ett hus?
Ja för att flytta till lägenhet igen efter att ha bott såhär i mer än tre år finns liksom inte på kartan.
Hoppas på att bli miljonär inom snar framtid alltså ;)
 
Huset vi hyr är bara 75 kvadrat men det är rätt ut till trädgården utan massa trappor och inga grannar vägg i vägg att störa sig på.

Kommentarer
Frida - Vita villan

Ja visst är det svårt att flytta till lägenhet efter att ha bott i hus. Jag har själv aldrig bott i lägenhet och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan att bo i hus. Hoppas verkligen att det löser sig för er!
Kanske finns något annat hus till uthyres?
Kram

Svar: Svårt att hitta andra som uthyres som ligger så centralt och billigt som detta gör :(
Emmelie

2013-02-07 09:59:56
URL: http://fridsingen.blogspot.com
Clara

Men ojdå! Vad menas med kryssade?? Är det privat? Hoppas att det löser sig och njut av klippningen!

Svar: Vi bor riktigt nära E20 vägen och detta huset kommer med största säkerhet inte få finnas kvar när dom påbörjar vägbygget här.. Dom är liksom typ så nära som 3km från huset och bygger :(
Emmelie

2013-02-07 13:40:21
URL: http://Cklaris.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0