Sjuk-söndag.

Sista dagen på denna helg, får försöka mesta möjliga trots sjukdom.
Ebba ligger fortfarande i 39 graders och mår inte alls bra, jag misstänker eventuell halsfluss då hon klagar så på smärta i hals och inte ens ville äta sitt lördagsgodis igår. Får ringa 1177 idag och se om de blir en trip till jouren eller om vi kan vänta till imorgon och gå till vårdcentralen istället - Min stackars tjej!
 
Hade en fin dag på baby barn mässan igår, promenaden genom Göteborg kändes som världens vårpromenad då det inte var någon snö alls där (konstigt för här i Alingsås är de minsann vitt) och solen lyste. Väl framme så var det självklart mycket folk och särskillt vid mina favorit montrar med Nova star och Geggamoja. Blev inget köp av kläder alls, visst det var bra priser men jag kände att pengarna inte räckte till nu i slutet av månaden. Blev ett helt gäng majskorkar, torkad frukt och en supercool cykelhjälm till Ebba (visar i kvällsinlägget)
 

Hoppas ni får en fin dag och kan njuta lite mer än vi, här får vi väl vara inomhus och försöka oss på aktivterer såsom memory, trolldeg, måla och läsa böcker (som förövrigt Hugo börjat uppskatta lite nu)

Kommentarer
basebollivet.blogg.se

Men usch för sjukstuga och när godiset inte går ner då är man bra sjuk =/

Svar: Ja då är man verkligen sjuk, vilken fyraåring tackar nej till sötsaker? Nopp nu vill jag ha friska barn och våååår och värme! Dela med dig lite då ;)
Emmelie

2013-02-24 15:43:15
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad trist att hon inte mår bra. Hoppas det är bättre nu och om det var något som behövde behandlas att hon fått hjälp med det. Kram

Svar: Hon är fortfarande dålig stackarn, så jag får ringa och rådfråga med vårdcentralen imorgon om hon inte är bättre. Kram
Emmelie

2013-02-24 19:21:14
URL: http://lottizdays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0