Dela gärna med er.

Godmorgon.
Jag ser ut som jag fått en smäll på vardera ögon då jag är så svullen, känner mig riktigt snygg idag må jag säga. Men jag hoppas att dagen kommer gå smärtfritt med hjälp av medicin och lagom med frisk luft.
Hade planer på att hälsa på en gammal mammagrupp jag gick i när Ebba var liten men är osäker på hur jag ska göra eftersom jag inte är helt hundra. Förkyldningen har iofs härjat sedan i söndags så jag vet inte om jag fortfarande är så himla smittsam?
 
Igår efter en snabbis på stan och lekrummet så var som vanligt min fantasi inte på topp. Slängde ihop ett gäng pannkakor som jag serverade med glass, behöver jag säga att barnen var nöjda? Ibland får man göra så, även om inte jag anser att pannkakor är någon "riktig" mat.
Men behöver er hjälp, dela med er av era bästa och snabba recept är ni snälla! Här görs ständigt samma gamla mat och de vore kul att variera sig lite, snabbt och gott ska de vara !
 
Hugo var inte helt nöjd över att bli kladdig om händerna:

Kommentarer
Jossan

Taco kassler:
Skiva kassler och lägg i en ungsform. Blanda cream fraich, en liten burk grön chili, nåra msk tacosås, salt o peppar och häll de sen över kasslern. På med lite ost och in i ugnen ca 20 min 225grader. Hur gott som helst =)

Svar: Tack så mycket! Ska testa göra detta till de övriga i familjen som inte är vegitarianer. =)
Emmelie

2013-01-24 09:53:28
URL: http://anglaflikkan.blogg.se
Annika

Mumsigt :>

2013-01-24 10:20:28
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Stina

Lax i ugn!

Laxfilé, matgrädde, fiskbuljong, citronpeppar och salt! Sen kan man välja själv vad man vill äta till.

Lägg laxen i en ugnssäker form (inte för stor). Salta o peppra! Häll i grädde o smula över fiskbuljong, tjoff in i ugn! Ja höftar alltid men en buljong till ca 3 dl grädde brukar bli bra. När ja tar ut laxen rör ja om i såsen så buljongen blandas runt :) ja brukar sätta in laxen när de e ca 15 minuter kvar av potatisen lr när riset börjar koka så brukar allt va klart samtidigt...

Svar: Åh lax äter vi mycket, så himla gott och lätt att göra blandningar sådär o in i ugnen bara. Har faktiskt inte testat med buljon, så de får jag göra =)
Emmelie

2013-01-24 18:17:39
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
michaela- med syskon i magen <3

åh. min unge måste vara den enda som inte äter pannkakor. lite drygt haha ;)
just nu står det tyvärr still i huvudet på receptfronten..humm..

Svar: Ebba ogillade pannkakor som bara den också, tills typ i somras eller något. Hugo han gillar de inte om de inte är massa sötsaker på :P
Emmelie

2013-01-24 20:17:20
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Anna

Snabbaste maten hos oss är chili con carne. Mina ungar älskar köttfärs, majs och bönor. Felix slevar i sig själv så fort han kan ;) Du som inte äter köttfärs kan väl bara byta ut den mot något annat. Annars är det mycket "barnmat" här i huset. Tacos, köttbullar, spagetti och köttfärssås samt korvstroganoff. Wokade grönsaker med kyckling och nudlar går också bra här. Ungarna äter inte så mycket grönsaker men älskar nudlar och kyckling.

Svar: Tack, sån mat som görs här hemma med men man tröttnar liksom lite :P
Emmelie

2013-01-27 21:19:39
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0