En vårdag lovas.

Godmorgon!
Ännu en natt av nattskräck från Ebbas sida vilket gör det till typ fjärde natten i rad. Försökt få tag i BVC men vår sköterska har semester. Nåväl tror faktiskt vi lider mer av detta än Ebba, så det får vänta tills nästa vecka då hon är tillbaka.
 
Tittar man på vädret över Alingsås idag så stor det en stor sol och +6 grader! Man kan inte låta bli att få lite vårkänslor även om jag vet vi är mitt i vintern och våren kommer dröja många månader tills den kommer hit. Men njutas ska det göra för jag är grymt beroende av ljuset, så man får passa på att ta tillvara på de när den väl visar sig. Igår tex så spenderade vi en timma på lekplatsen, otroligt härligt för barnen att härja av lite energi utomhus och dessutom var det först nu som Hugo lärt sig gå med skor så han var jätte nöjd att traska omkring ute istället för att krypa:)
 

Kommentarer
Hanna Karlsson

Jag har också vårkänslor!

2013-01-03 12:32:12
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Sofia - ett bättre du

Jobbigt med nattskräck, hoppas det går över! Här så hade jag vårkänslor igår då det var riktigt varmt och skönt, men idag så har det snöat igen även om det inte är något som lagt sig...

Svar: Ja de vänder fort, de som är de tråkiga :(
Emmelie

2013-01-03 16:53:42
URL: http://ettbattredu.se/blogg
Yohannas.se

Usch ja, vår dotter hade också det kan jag säga, troligen redan som bebis då hon vaknade upp emellanåt å paniiiiiiiiiiiiiiiikskrek och det gick knappt att få henne sluta - hon var som i trans, totalt panikslagen! Å det återkom med jämna mellanrum fram till hon var typ 2 år eller nåt sånt.. Tillslut kunde hon ju äntligen förklara för oss att hon var rädd. Då började vi med öppen dörr, tänd lampa tills hon sov DJUPT, och att hon fick ligga i rummet så att hon såg ut till oss i vardagsrummet, osv. På några nätter så lugnade det sig sen... HOPPAS det vänder för er!!!

Svar: Ja de är så hemskt! Blir bara värre och värre och man känner sig så maktlös :( Ebba sover med sin pappa varje natt så hon har närheten iaf . Men ska kontakta BVC o se om dom har andra knep än de jag läst mig till.
Emmelie

2013-01-03 20:21:44
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Men om det ökat, så kommer det nog minska snart. Så var det iaf för vår dotter, det liksom "peakade" och sen upphörde det. Fråga henne vad hon skulle behöva för att sova jäääääättebra och fråga henne om hon är rädd för något? (inte när hon är mitt i kaoset, utan innan hon ska sova - eller på dagen)

Svar: Håller tummarna de vänder snart!
Emmelie

2013-01-03 21:22:27
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0