Ge mig vår!

Sjukstuga hela långa dagen med en febrig Hugo som legat mellan 38,5-39 grader hela tiden. Mina barn tål verkligen inte feber, vissa kan ju härja på som vanligt men de kan då inte mina utan dom är verkligen trötta och gnälliga. Det har vart så himla mycket sjukdomar denna höst och vinter så det är inte klokt, jag längtar enormt mycket efter våren och friskare ungar!
 
Testade ju yoga tidigare, men nja inget för mig. Jag gillar fart och fläkt och har väldigt svårt att bara andas och fokusera på nuet. Istället för att inte tänka på något så blir det att tankarna snurrar som bara den, tacka vet jag zumba för då hinner inga andra tankar tränga sig på, där är jag mer i nuet. Allt kan inte passa alla, men jag får väl ge det någon mer gång i framtiden och se om jag kanske gillar det mer då.
 
Nu seriemaraton medan snön yr som bara den utanför fönstret - Godnatt på dig.
 
Btw jag blev helt förälskad i nya bodysuiten från mini rodini, jag som var orolig det skulle bli för mycket pyamaskänsla. Men med en scarf så tycker jag bara det blev en riktig  cool mysdress, perfekt för febriga dagar som denna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0