Jag hoppasw på att slippa vassen.

I två långa timmar var Hugo vaken inatt efter att ha blivit väckt av Ebbas nattskräck. Fy tusan vad tiden går långsamt på natten och vilken frustration det är att inte få sova. Hoppas på att dagen bjuder på lite solsken så man kan tanka energi därifrån.
 
Ska ge oss av och göra om syntestet från Ebbas 4-årskontroll nu på morgonen, jag håller verkligen alla tummar och tår att hon klarar det, för jag vill verkligen inte se henne att behöva ha glasögon. Tänker mig bara hur retad hon kan tänkas bli för det längre fram i skolåldern.
 
Vägde mig igår och vågen visade -2 kg på två veckor, jag är faktiskt nöjd för jag går inte på någon diet. Jag äter "normal" mat men minskar kolhydraterna och ökar delen av grönt, är noga med att äta var 3-4 timma och har kommit igång ordentligt med träningen. Jag hoppas verkligen kroppen går att forma lite så att jag slipper ligga i vassen i sommar på stranden ;)
 
 
Min frukost, yogurth med musli och ett av mina hemmagjorda knäckebröd.

Kommentarer
maria eek

Jag har också lyckats gå ner 2 kilo den här veckan. Det är inte mycket förändringar som behöver göras. Många äter nog för lite kalorier och får sämre ämnesomsättning. Det bästa är ju att bara minska lite grann.

2013-01-17 20:16:34
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0