Kaos är lite av min vardag ;)

Godmorgon fredag!
 
Natten har gått bra, ingen nattskräck från Ebbas sida vilket är otroligt skönt efter de senaste nätterna. Hugo har vaknat mycket men det gör han ju jämt tillochfrån så svårt att säga om det beror på smärta i munnen eller något annat. Liten fläskläpp han han iallafall stackaren.
 
Igår hade jag en liten lunchdate med en kompis här hemma. Berättade för henne att det jag saknar mest från tiden innan jag fick barn är att kunna äta i lugn och ro och laga maten utan att stressa halvt ihjäl mig. Haha tror hon förstod varför efter mitt lilla kaos här hemma. Skrikande barn som klängde i benen och Ebba som frågade gång på gång när maten var klar. Hahah välkommen till livet som tvåbarnsmamma ;)
Lille Melvin såg mest chockad ut och sympati grät lite, stackars barn .
 
Dags att fortsätta denna dagen som med största sanolikhet kommer gå i lugnt lunk, känner bara att jag behöver ta ett röj här hemma och handla osv.
Hoppas ni får en bra start på dagen!
 

Kommentarer
em

Tips! Medan du lagar mat, låt barnen sitta vid bordet med varsin skål grönsaker som förrätt :) gurka, majs, oliver, ja vad som :)

Svar: Smart =) De brukar få lite iofs men jag kan liksom inte börja ge dom sånt när jag börjar med maten för de tar ju ett tag att tillalaga men i slutet absolut =)
Emmelie

2013-01-04 23:38:09


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0