Motvilligt men nu är den uppe.

Klockan är strax efter halvåtta och jag känner mig rastlös för att jag bestämde mig att ta en vilodag idag och varken träna eller promenera. Blir nog att läsa ett x antal sidor i boken "50 nyanser av mörker", alltså de där böckerna är verkligen något alla tjejer borde läsa om man säger så :)
 
Dagen har vart ett riktigt fint avslut på helgen och vi alla har fått en heldel frisk luft. Väl hemma igen har Johan väldigt motsträvigt satt upp min nya taklampa som går i färgen rosa. Han gillade den inte alls, men är han så dum att tackar nej till att kolla på den innan jag beställer så får han faktiskt skylla sig själv, vi andra gillar den iallafall.
En plåt av det goda knäckebrödet är bakat ikväll, nu har jag till morgonen igen för det har jag saknat de senaste dagarna.
 
Igår blev det lite shopping på H&M, lite basplagg till Hugo och en tröja som Ebba var riktigt fin i, tilloch med mamman fick något behövligt.

Kommentarer
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Jaaa, massa senaste två veckorna! Puh, börjar bli stort men såå mysigt, mini är alltmer aktiv också <3

2013-01-06 21:03:06
URL: http://madeleines.se
maria eek

Har inte läst böckerna men alla verkar helt besatta :) vad är det som är så fängslande?

Svar: Hah sex, sex och åter sex. Nej men det är en väldigt fänglsande handling också. Du måste testa läsa första boken, du kommer säkert gilla den =)
Emmelie

2013-01-06 22:31:34
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0