Utsövd.

Godmorgon helg!
Vaknade och kände mig utvilad och undrade va tusan klockan var egentligen eftersom Hugo sov, sju visade den! Inte ofta man får sova så länge fakiskt och det kände nog Hugo med så han vaknade precis där efter men jag är utsövd och det är huvudsaken.
 
Lediga tillsammans idag och det hade vart skoj och hitta på något extra roligt. Jag har lite funderingar på att eventuellt åka till Göteborg och kolla på naturhistoriska museét för jag tror det är något Ebba hade kunnat uppskatta. Haha men att Hugo vår lille ligist skulle uppskatta en hel dag i vagnen tvivlar jag desto mer på, så vi får se vad dagen erbjuder helt enkelt.
 
Ska fortsätta mysa här med barnen nu, för morgonen har hittills varit förvånandsvärt lugn och det hör inte till vanligheterna i familjen kaos =)
 
Jag känner att jag och Ebba hade behövt lite egentid tillsammans, så får se vad pappa-Johan säger om att ha lite egentid med den överdrivet mammiga Hugo.

Kommentarer
Sanna Sjöquist

Dom har ju öppnat Alfons åberg grej vid trädgårdföreningen, ska tydligen vara bra :) Kansk värt att kika och kanske ta med en gammal vän ;) host host...

Svar: Gärna, låter som en perfekt grej som jag kan göra själv med Ebba! =)
Emmelie

2013-01-06 23:53:31
URL: http://sannamariastephanie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0