Attt inte känna sig uppskattad.

Godmorgon, igår hade jag en dålig kväll och därav inget vanligt kvällsinlägg.
Jag känner mig så himla tagen för given och ouppskattad för allt jag faktiskt gör och det är en himla tråkig känsla. Även om jag "bara" är hemma så är det himla hektiskt med två energiska barn, djuren, huset och allt annat, det är inte många stunder jag sitter under dagen kan jag säga.
 
Idag väntas sämre väder, så för första gången på länge så får vi hitta på något annat än att gå till stranden. Jag hoppas få hit en kär vän och kanske kan man ta med sig barnen till Nolhaga och hänga där ett par timmar för att få tiden att gå?
Ikväll hoppas jag hinna med ett kvällspass utomhusträning med två kompisar och sedan ska det packas med saker som vi behöver för vår trip till Stockholm imorgon. Vi åker redan med sju-tåget och planerar att under dagen besöka Skansen och Grönan inan det bär av hemåt igen vid sexsnåret.
 
Igår testade jag på att göra min allra första mugcake, smaken blev himla god men den ser inte mycket ut för ögat. Nyttigt och perfekt till kvällsmat, testa vetja!
 
 

Kommentarer
Maria - mamma till Liam ☆

åh recept gärna tack! :)

Svar: Jätte lätt! Mosa en banan, vispa ett ägg lätt och lägg i valfri fyllning (jag tog den gången hallon och kanel) olja en kopp och blanda ihop de två blandnigarna, häll i koppen och in i mikron ca 2-3 min - klaaaart :)
Emmelie

2013-07-24 07:55:07
URL: http://fashionstars.blogg.se
Frida

Ja det är inte så himla enkelt att vara själv med två barn som vaknar tidigt och ska roas hela dagen och samtidigt ska det lagas mat och städas osv. Förstår att du känner som du gör! Styrkekramar till dig och hoppas det löser sig!

2013-07-24 08:41:26
sofie

Nej att vara hemma med två barn är verkligen inte lätt, det är en heltstid sysselsättning! Man far ju överallt helt tiden här hemma, men om du känner så så borde du kanske prata med din omgivning och förklara hur du känner för de/dem.
Vad är en mugcake?!
ha en toppen dag i stockholm imorgon!

2013-07-24 21:26:18
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0