Bad och grill med nära och kära.

Som jag trodde, eftermiddagen blev tusen gånger bättre.
Massor med vänner som följde med oss hem och grillade efter ett par timmar på stranden. Det är detta jag älskar med denna årstiden, man blir inte så begränsad för det är ljust , varmt och man kan vara ute tillsammans.
Killarna stod för maten idag så vi tjejer hade istället fullt upp med att passa alla sex barn som härjade omkring på gräsmattan.
Potatisgratäng, grillspett och en god sallad blev det och det smakade helt otroligt gott att sitta ute och äta det. Haha det tråkiga är ju bara att man får kasta i sig maten eftersom barnen vid de laget redan hunnit äta och är allt annat än stilla och sammarbetsvilliga, antar detta fenomen känns igen? ;)
 
Nu en dusch innan jag plockar fram lite kvällsmat och äter i soffan. Nya tag med maten imorgon igen, för detta har verkligen varit en riktig "syndar-helg" för mig.
 
 
 

Kommentarer
Linnea- Blev mamma som 17åring

Tack snälla :):)

Som vi har längtat!! :D Kram

2013-07-07 20:31:19
URL: http://linneagranstrom.vimedbarn.se
maria eek

haha jag har gett upp att jaga mina. Jag har bestämt att jag tänker sitta och äta i lugn och ro så barnen får springa fram och tillbaka från bordet bäst de vill. Dock inte om vi har gäster i barnens ålder och de vuxna i den familjen tänker annorlunda såklart :)

Svar: Ja de gör jag med, dom får springa. Haha men de brukar sluta med att någon slår sig, de bråkas och att man får springa ifrån sin mat iallafall :)
Emmelie

2013-07-07 23:47:48
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
michaela ♥

låter som en riktig toppendag! och jag har faktiskt redan lite ångest inför de mörka vintern. kunde det inte vara sommar liiite längre?

Svar: Fy prata inte ens om höst och vinter, jag vill verkligen ha sommar LÄNGE <3
Emmelie

2013-07-08 06:04:56
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0