En bra måndag.

Godkväll.
En måndag som har gått i rasande fart, precis som jag vill ha det med andra ord.
Startade morgonen med att gå till tapetaffären och bestämma mig för vilka tapeter som skulle finnas i nya lägenheten när vi flyttar. Vi kör på vitt med fondväggar i två av rummen, annars samma vita tapet i alla rum. Kan tyckas lite tråkigt men det fanns väldigt få fina i Alingsåshems katalog. Annars skulle jag få behöva betala det själv och det hade blivit ett par tusen kronor.
Vitt och piffa upp det hela med massor av färg på annat vis, jag mottager gärna inredningstips eftersom sånt inte är min starka sida alls.
 
Stannade till hos mamma och åt lunch medan Hugo fick sin middagsvila och sedan en promenad hemåt med hundarna och lämna av dom för att sedan cykla vidare till stranden.
Där stannade vi ett par timmar, det badades , lektes och barnen fick lyxen att äta utkörd pizza på stranden.
Hoppas på fler dagar som denna innan det återigen är dags för dagis och studier, nervöst!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Minna

Kan tipsa om stickers, såna där "klistermärken" man sätter på väggen, väldigt lätta att få bort också. Finns jättebilligt oh stort utbud på tradera!!!:) jag förvandlade en hel vägg hemma hos mig med sånt, hur bra som helst!:)

Svar: Tack för tipset , wallstickers har jag tänkt mig men har inte kollat på tradera tidigare och där fanns ju jätte mycket fint och billigt =)
Emmelie

2013-07-29 20:42:09
Sabina- mamma till Meya-2010 & Charlie-2013

Ett super bra val med genomgående vitt tycker jag! Välj några härliga accentfärger, typ pastelliga, både starka och bleka,(hade jag valt iaf;)) som du har som tema i varje rum! Är ju lättare att byta ut kuddfodral, gardiner, ljusstakar etc. Gå på loppis och fynda gamla saker! Mycket som blir fint om man bara putsar upp eller målar om!

Svar: Ja jag vill ha mycket vitt men självklart färg med. Jag är bara SÅ dålig på sånt där, behöver massa nya möbler tex. Får kolla vinden och skaffa mig färg och pensel o sedan börja måla =)
Emmelie

2013-07-29 20:58:48
URL: http://sabinavictoria.blogg.se
Stina

Vitt är såååå snyggt! Då kan man byta stil på möbler o blanda med färger hur man vill utan att behöva tänka på att tapetsera om :)

Svar: Ja vi hoppas de blir så som man tänkt sig =)
Emmelie

2013-07-31 19:58:22
Sandra

åh, så härliga bilder!

Svar: Tack så mycket =)
Emmelie

2013-08-01 09:33:01
URL: http://libelli.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0